Marynowana pieczona papryka, oliwki i ser
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Marynowane pieczone papryki, oliwki i ser może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka grecka, pietruszka, liście oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 35 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Marynowana pieczona papryka, oliwki i ser, Oliwki marynowane cytrusowo z pieczoną papryką, oraz Ser marynowany z papryką i oliwkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Papryka Broil z wierzchołkami o 5 cali od ciepła, obracając od czasu do czasu, aż skóra jest pęcherze i równomiernie rumiane.
Paprykę umieścić w plastikowej torbie i szczelnie zamknąć.
Usuń skórę, łodygi, nasiona i błony z papryki.
Paprykę pokroić w paski 1/4 cala.
Umieścić paprykę, oliwki i ser w szklanej misce lub słoiku.
Pozostałe składniki wstrząsnąć w szczelnie przykrytym pojemniku; zalać mieszanką pieprzu. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny do mieszania smaków, mieszając od czasu do czasu.
Przechowywać szczelnie przykryty w lodówce do 2 tygodni.