Marynowana papryka i Mozzarella
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać marynowane papryki i Mozzarellan spróbować. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 204 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, pieprz, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Marynowana kanapka wieprzowa z rozmarynem Aioli, serem Mozzarella i pieczoną czerwoną papryką, Mozzarella Marynowana, oraz Mozzarella Marynowana.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej. Ułóż słodką paprykę w jednej warstwie na wyłożonej folią patelni z galaretką; papryka broilowa 4 minuty z każdej strony lub do poczernienia i miękkości. Super.
Połącz paprykę, oliwę z oliwek, czosnek, skórka cytryny, zmiażdżony czerwony pieprz, sól i kulki mozzarella dla niemowląt; wrzucić. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc, rzucając od czasu do czasu.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 minut. Przed podaniem wymieszać z liśćmi bazylii i sokiem z cytryny.
Podawać z łyżką szczelinową.
Podawaj to wspaniałe danie solo jako predinner nosh lub łyżkę nad mieszaną sałatą, aby uzyskać świeży obrót na sałatce. Rezerwy nadmiar oleju, i wrzucić go z gotowanym na parze brązowym ryżem lub makaronem.