Marynowana Japońska rzepa z Shiso z " małych słoiczków, dużych smaków

Marynowana Japońska rzepa z Shiso z
Przepis marynowana Japońska rzepa z Shiso z " małych słoików, Duże smaki mogą zaspokoić Japońskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 30 i kosztuje 22 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 24 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście shiso, sól do konserw i marynowania, ocet i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Galaretka Jalapeno z " małych słoiczków, dużych smaków, Kardamon-dżem śliwkowy z " małych słoiczków, dużych smaków, oraz Ognista Salsa brzoskwiniowa z " małych słoiczków, dużych smaków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki.
2
Gdy słoiki się gotują, dokładnie szoruj rzep i usuwaj wszelkie przebarwienia; przycinaj zielone wierzchołki.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
3
Pokroić rzep w 1-calowe kliny. Doprowadzić ocet, sól, cukier i 1/2 szklanki wody do wrzenia w rondlu ze stali nierdzewnej 3-quart na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru i soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzepaRzepa
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Umieść 2 liście shiso, 1 pieprz serrano i 1 ząbek czosnku w każdym gorącym słoiku. Zapakuj rzepę szczelnie w słoiki, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Przykryj rzep gorącym płynem do wytrawiania, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)3/4 Szklanki Oleju Z Ostrej Papryki (oliwa Chili)
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Liście ShisoLiście Shiso
RzepaRzepa
5
Zapieczętować i przetworzyć słoiki przez 15 minut.
6
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn