Marynowana dzika cebula z miodem i dzikim rozmarynem

Need a bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przystawki? Marynowana dzika cebula z miodem i dzikim rozmarynem może być super przepis do wypróbowania. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Mieszanka soku z cytryny, olej canolan, lokalny miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pizza z pieczarkami z karmelizowaną cebulą, Fontiną i rozmarynem, Pizza Z Pieczarkami Z Karmelizowaną Cebulą, Fontiną I Rozmarynem, oraz Grzyby Marynowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zapakuj cebulę do żaroodpornego szklanego słoika. W średnim rondlu połączyć ocet, miód, wodę, sok z cytryny, ziarna pieprzu, 1/4 łyżeczki soli i 1 gałązkę rozmarynu i doprowadzić do wrzenia.
Wlać gorący płyn na cebulę i umieścić mały talerz na górze, aby utrzymać je w zanurzeniu.
Niech ostygnie całkowicie.
Podawać od razu w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Tuż przed podaniem cebuli, pokroić pozostałe 5 gałązek rozmarynu na 2-calowe długości.
Rozgrzać olej na małej patelni, aż migotanie.
Dodać rozmaryn i smażyć na umiarkowanie wysokim ogniu przez około 30 sekund, aż będzie chrupiący i dopiero zacznie brązowieć na brzegach.
Odcedzić na papierowych ręcznikach i posypać solą.