Marynowana Cebula Perłowa
Marynowana cebula perłowa może być tylko bezglutenowe i wegańskie przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi je Wam Jedzenie i wino. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Jeśli masz pod ręką cukier, skórkę z cytryny, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Marynowana Cebula Perłowa, Kotlety Wieprzowe Z Marynowaną Perłową Cebulą I Pancettą, oraz Cebula Perłowa.
Instrukcje
Doprowadzić garnek wody do wrzenia. Cebulę gotować na dużym ogniu przez 4 minuty.
Odcedzić i ostudzić. Gdy cebula będzie wystarczająco chłodna, zsuń Skórki.
Cebulę zapakować w cztery słoiki po 1/2 litra.
Dodaj 2 goździki, 1/4 łyżeczki gorczycy i 2 paski skórki cytrynowej do każdego słoika.
W małym rondlu, połączyć wodę, ocet, cukier i sól i doprowadzić do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru.
Zalać solanką cebulę do przykrycia.
Ostudzić, następnie zamknąć słoiki i przechowywać cebulę w lodówce przez co najmniej 3 tygodnie.