Marynowana cebula Cipollini w Sherry

Marynowana cebula Cipollini w Sherry
Marynowana cebula Cipollini w Sherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści laurowych, ziarna pieprzu, ocet słodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczona Cebula Cipollini, Cebula Cipollini Smażona, oraz Kremowa cebula i pieczarki Cipollini.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, soli i cebuli w misce. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet sherry, ocet słodowy, śmietana sherry, brązowy cukier, nasiona gorczycy, Nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i czerwone chile w rondlu nonaluminum i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cream SherryCream Sherry
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na 1 godzinę.
4
Cebulę odcedzić. Cebulę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać cebulę do mieszaniny octu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
6
Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 3 minuty.
7
Umieść cebulę, liście laurowe i rozmaryn w gorących słoikach; przykryj mieszaninę cebuli gorącą mieszaniną octu, pozostawiając 1/4-cala przestrzeni głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Przykryj słoiki metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Całkowicie fajne. Cebulę przechowywać w lodówce co najmniej 1 miesiąc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn