Marynowana cebula Cipollini w Sherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści laurowych, ziarna pieprzu, ocet słodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczona Cebula Cipollini, Cebula Cipollini Smażona, oraz Kremowa cebula i pieczarki Cipollini.
Instrukcje
1
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, soli i cebuli w misce. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet sherry, ocet słodowy, śmietana sherry, brązowy cukier, nasiona gorczycy, Nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i czerwone chile w rondlu nonaluminum i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Słodowy
Do Przyprawiania Mięsa
Cream Sherry
Bułka Tarta, Kilka Garści
Pakiet Milk Duds
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Czerwona Papryka Chili
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na 1 godzinę.
4
Cebulę odcedzić. Cebulę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5
Dodać cebulę do mieszaniny octu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 3 minuty.
7
Umieść cebulę, liście laurowe i rozmaryn w gorących słoikach; przykryj mieszaninę cebuli gorącą mieszaniną octu, pozostawiając 1/4-cala przestrzeni głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
8
Przykryj słoiki metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Całkowicie fajne. Cebulę przechowywać w lodówce co najmniej 1 miesiąc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny