Marynowana cebula Cipollini w Sherry

Marynowana cebula Cipollini w Sherry
Marynowana cebula Cipollini w Sherry może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 35 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści laurowych, ziarna pieprzu, ocet słodowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Pieczona Cebula Cipollini, Cebula Cipollini Smażona, oraz Kremowa cebula i pieczarki Cipollini.

Instrukcje

1
Połączyć 1 1/2 szklanki wody, soli i cebuli w misce. Przykryć mieszaninę i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Połącz 1/2 szklanki wody, ocet sherry, ocet słodowy, śmietana sherry, brązowy cukier, nasiona gorczycy, Nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i czerwone chile w rondlu nonaluminum i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając do rozpuszczenia cukru. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SłodowyOcet Słodowy
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Cream SherryCream Sherry
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Wyjąć mieszaninę z ognia i odstawić na 1 godzinę.
4
Cebulę odcedzić. Cebulę opłukać i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać cebulę do mieszaniny octu i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Zmniejszyć ogień i gotować mieszaninę przez 3 minuty.
7
Umieść cebulę, liście laurowe i rozmaryn w gorących słoikach; przykryj mieszaninę cebuli gorącą mieszaniną octu, pozostawiając 1/4-cala przestrzeni głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Przykryj słoiki metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Całkowicie fajne. Cebulę przechowywać w lodówce co najmniej 1 miesiąc przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn