Marynata Turecka

Marynata Turecka
Marynata turecka może być tylko marynatą, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 1G białka, oraz 15 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz sok z cytryny, pasta pomidorowa, oliwa z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pilaf Turecki, Turecki Salep, oraz Tureckie Rissole dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z cytryny, pastę pomidorową i sok z cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta PomidorowaPasta Pomidorowa
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SokSok
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Umieść mięso w misce, przykryj i marynuj przez co najmniej 6 godzin, ale 24 godziny jest lepsze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn