Marynata na koniec lata
Marynata na koniec lata to bezglutenowe i wegańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki rozmarynu, czosnek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedroga marynata. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 9%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Jak zrobić koktajle z mrożonego wina na koniec letniej imprezy, Najprostszy Letni Squash, oraz Marynata Tri-Tip dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połączyć sos barbecue, wino, ocet, czosnek, tymianek i rosemary.TO użyj, dodaj steki, kotlety wieprzowe lub kurczaka do marynaty, przykryj i przechowuj w lodówce do 8 godzin.