Maryland Crab Soup może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 3,17 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Jeśli masz wodę, fasolę po przekątnej, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 25 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Maryland Crab Soup, Maryland Crab Soup, oraz Ugotuj książkę: Maryland Crab Soup dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić masło w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, seler, marchew i papryka i mieszać, aż lekko rumiane, o 10 do 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj liść laurowy, tymianek, zmieloną czerwoną paprykę i pieprz i wymieszaj 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Słonina Wieprzowa
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodaj kości, ziemniaki i fasolę i gotuj, ciągle mieszając 2 do 3 minut.Zmiksować w bulionie i 2 szklanki wody.Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu, przykryj i gotuj na wolnym ogniu 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać jęczmień i pozostałą szklankę wody do zupy; przykryć i gotować na wolnym ogniu 2 godziny.Wyrzucić kości; wymieszać przecier pomidorowy i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Jęczmień
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
6
Niech zupa osiągnie temperaturę pokojową.Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin; w razie potrzeby odtłuścić.Odrzuć liść laurowy; wymieszaj kraba i pietruszkę do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Krab
(dostosuj Według Własnego Gustu)
7
Umieścić na małym ogniu i ogrzać powoli, mieszając jak najmniej, aby utrzymać kraba w dużych pieces.Do nie gotować lub Krab będzie trudne.Doprawić do smaku solą i czerwonym pieprzem.Chochla do zupy miski i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Krab
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(dostosuj Według Własnego Gustu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.