Mars ™ Bar Cake
Mars™ Bar Cake wymaga ok. 55 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 424 kalorie, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mało kto lubi ten deser. Udaj się do sklepu i odbierz masło, mąkę, białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 19%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Musy barowe Mars, Volcano Mars Bar cookies, oraz Mars Bars Squares dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 9 calowy springform patelni. W górnej części podwójnego kotła podgrzewaj czekoladę i masło, mieszając od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i będzie gładka.
Wyjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia do letniego.
Przenieść mieszaninę czekolady do dużej miski. Ubić w mące i żółtkach. W oddzielnej dużej szklanej lub metalowej misce do mieszania ubijaj białka do uzyskania piany. Stopniowo dodawać cukier, kontynuując bicie, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż 1/3 białek do mieszaniny czekolady, a następnie szybko złóż pozostałe białka, aż nie pozostaną żadne smugi.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 35 minut. Wyłączyć piekarnik, złamać drzwi i pozostawić ciasto do ostygnięcia w piekarniku.
W rondlu roztopić czekoladowe batoniki nugatowe ze śmietaną.