Pikantne puree ziemniaczane ze skórką
Skórka na pikantne puree ziemniaczane może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis służy 8 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 180 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 962 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz mleko, śmietanę, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 47%. Spróbuj Puree Z Czerwonej Skóry, Zapiekane ziemniaki z czosnkiem i rozmarynem, oraz Pikantne Puree Ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić garnek lekko osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki, i gotować do miękkości, o 15 protokół.
Ziemniaki odsączyć i przełożyć do miski.
Dodać masło i zacieru z masher ziemniaków lub miksera elektrycznego, aż ziemniaki zaczynają się gładkie.
Dodać mleko i kwaśną śmietanę i wymieszać do pożądanej konsystencji. Uważaj, aby nie wymieszać ziemniaków, gdy są kremowe. Doprawić czosnkiem, bazylią, solą i pieprzem.