Marokańska Sałatka Z Soczewicy
Marokańska Sałatka z soczewicy może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 5 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 158 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, kolendra, papryka chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Marokańska Sałatka z prosa i soczewicy, Marokańska Zupa Z Soczewicy, oraz Marokańska Zupa Z Soczewicy.
Instrukcje
W garnku umieść soczewicę i wodę. Doprowadzić wodę do wrzenia, zmniejszyć do duszenia. Gotować przez 30 minut lub do miękkości.
W średniej wielkości misce mieszania połączyć soczewicę, ciecierzyca, pomidory, zielona cebula, zielone chili, papryka, sok z limonki, oliwa z oliwek, kolendra, i sól do smaku. Dobrze rzucaj. Schłodzić przez 20 minut.