Marokańska Ryba Tajine

Marokańska Ryba Tajine
Marokańska ryba Tajine może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 62g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 681 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 8,42 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Mieszanka ząbków czosnku, mieszanka przypraw ras El hanout, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Marokański Kurczak Tajine, Marokański Garnek Crock Tajine, oraz Marokański Łosoś Tajine # SundaySupper dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn