Marokańskie duszone krowy z kapustą

Marokańskie duszone krowy z kapustą
Marokańskie duszone Wołowina z jarmużu może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 211 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,46 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, jarmuż, laskę cynamonu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Marokański Duszony Kurczak, Pikantne Marokańskie Duszone Ryby Z Kuskusem, oraz Duszona Tilapia z kapustą i duszonymi pomidorami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę dobrze opłukać,
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Odcedzić i odstawić.
3
Rozgrzać olej w dużym ciężkim dnie holenderski piekarnik ustawiony na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
4
Dodać cebulę i czosnek i gotować, mieszając często aż cebula zmięknie i czosnek jest pachnący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodać fasolę, mieszając do herbu i gotować dodatkowe 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
6
Dodaj kminek, papryka, imbir, cayenne, laska cynamonu, anyż Gwiaździsty, i pomidory z ich cieczy i tyle wody, aby pokryć fasoli o 1-cal. Doprowadzić fasolę na wolnym ogniu, dodać 2 lub 3 łyżeczki soli, a następnie obniżyć ogień i gotować pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż ziarna zmiękną nieco i większość cieczy jest głównie wchłaniany; o 45 minut do 1 godziny. Uważnie obserwuj poziom cieczy i w razie potrzeby dodaj więcej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodaj wystarczająco dużo bulionu z kurczaka, aby pokryć fasolę o około 1 cala (lub więcej, jeśli wolisz podawać to jako zupę). Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziarna będą miękkie, ale nie mushy. Jakieś 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
8
Usuń laskę cynamonu i anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)Stoli Vanilla (opcjonalnie, Aby Dać Kopa)
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
9
Dodać jarmuż, mieszając do włączenia, aż po prostu zwiędnie. Dostosuj przyprawę i podawaj z kwaśną śmietaną lub pokruszonym serem feta (opcjonalnie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
JarmużJarmuż
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn