Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami

Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami
Marokański Schab z suszonymi owocami i cytrynami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $7.46 za porcję. Jedna porcja zawiera 929 kalorii, 125g białka, oraz 23G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miód, śliwki, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać suszone morele, można śledzić to danie główne z The ultimate makeover: Bread & butter pudding jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Schab z farszem z suszonych owoców i kasztanów, Schab nadziewany jabłkiem z marokańskimi przyprawami Skinnytaste, oraz Schab z suszonymi śliwkami i pancettą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłucz cytryny i przyciąć końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
2
Cytryny pokroić w plasterki o grubości 1/8 cala i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Umieść 1/2 kolendry, kurkumy, imbiru, kminku, soli, miodu, cebuli, moreli, śliwek i plastrów cytryny w każdej z 2 plastikowych torebek zamrażarki (1-gal. rozmiar). Wyciśnij torebki, aby wymieszać składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
KurkumaKurkuma
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
śliwkiśliwki
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Opłucz wieprzowinę. Przyciąć i wyrzucić większość tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj 1 pieczeń wieprzową i 1/2 bulionu do każdej torebki. Uszczelnij worki, Odwróć, aby wymieszać i zamrozić (patrz zimne fakty poniżej).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
6
Odwilż 1 worek (patrz UWAGI).
7
Wlać wieprzowinę i sos do patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Obróć stronę tłuszczu wieprzowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą3/4 Funta Bezkostnej Baraniny, Pokrojonej W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Można Zastąpić Ją Bezkostną łopatką Jagnięcą
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Piec w piekarniku 400, aż termometr włożony do środka najgrubszej części pieczeni osiągnie 155, około 40 minut; często mieszaj sos i smaż mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przełożyć wieprzowinę na półmisek i odstawić na około 5 minut. Mięso pokroić w plasterki i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Zimne Fakty. Packaging: torby zamrażarki. Jeśli składniki zawierają płyn, Ustaw każdą plastikową torbę zamrażarki pionowo w misce,a następnie napełnij. Wycisnąć całe powietrze i uszczelnić worek. Aby lepiej chronić mrożonki podczas przechowywania, Zamknij każdą torebkę w drugiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Połóż torby płasko w zamrażarce, aż staną się solidne, więc będą się układać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia66
Magazyn