Marmurowy Tort Bundt
Marmurowe ciasto Bundt może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 230 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co nie jest takie niesamowite. Podobne przepisy to Marmurowy Tort Bundt, Marmurowy Tort Bundt, oraz Red Velvet Marble Bundt Cake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia bundt.
Użyj miksera elektrycznego, aby ubić masło i cukier razem. Beat w jaja, jeden po drugim.
Wymieszać z whisky, skórką z cytryny, sokiem z cytryny, jogurtem, wanilią i szczyptą soli. Wymieszać mąkę do ciasta trochę na raz. Pozostawić ciasto na 5 minut.
Proszek do pieczenia wymieszać z cieście.
Usuń 3/4 szklanki ciasta z miski.
Pozostałe ciasto wlać do przygotowanej patelni bundt. Wymieszać kakao w proszku do zarezerwowanego ciasta.
Wlać ciasto czekoladowe równomiernie do środka ciasta na patelni.
Piec ciasto w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie złota, a ciasto wróci po lekko naciśnięciu, około 40 minut. Pozostawić ciasto do ostygnięcia przed wyjęciem z patelni bundt.