Marmolada Cebulowa

Marmolada Cebulowa
Marmolada cebulowa może być tylko przyprawą, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 6 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 10 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, liść laurowy, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Marmolada Cebulowa, Marmolada Z Czerwonej Cebuli, oraz Marmolada z czerwonej cebuli.

Instrukcje

1
Roztopić masło w średniej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 20 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z cukrem; gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać ocet i pozostałe składniki; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Gotować 6 minut lub aż większość płynu odparuje, mieszając od czasu do czasu. Wyrzucić liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn