Marmite Placki Cebulowe

Marmite Placki Cebulowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Marmite cebula Fritters. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 2257 kalorii, 8G białka, oraz 240 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.62 za porcję. 77 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz olej z orzeszków ziemnych, jajka, liście pietruszki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj ONION Pakora, jak zrobić ONION Pakoras / placki cebulowe, Indian Restaurant Style Onion Bhaji-Smażone Cebulowe Placki, oraz Cebula Pakoda-Kanda Bhaji-Placki Cebulowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem jajka, mleko, Marmite i tymianek, aż wszystkie składniki zostaną w pełni włączone. W osobnej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia oraz szczyptę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina (rozmrożona, Jeśli Mrożona)żurawina (rozmrożona, Jeśli Mrożona)
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
MarmiteMarmite
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
2
Suche składniki ubij na mokre składniki, a następnie wrzuć pokrojoną cebulę do ciasta za pomocą szpatułki lub rąk, aby delikatnie zmiażdżyć cebulę. Odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Rozgrzej piekarnik do 300 [°] i umieść w piekarniku wyłożoną folią blachę do pieczenia. W dużym garnku na średnim ogniu, rozgrzać 3 cale oleju, aż kawałek cebuli upuszczony w garnku skwierczy (powinien zarejestrować około 163° na natychmiastowym odczycie lub termometrze do głębokiego smażenia). Za pomocą szpatułki kropla około 1/4 filiżanki wielkości placki do oleju. Gotować, obracając często, aż placki są złotobrązowe, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Pierś Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojona W PaskiPierś Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojona W Paski
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
4
Przenieś placki do stojaka ustawionego w obramowanej blasze do pieczenia i umieść gotowane placki w piekarniku, aby się ogrzały i powtarzaj, aż całe ciasto zostanie użyte.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski1 1/2 Funta Piersi Z Indyka Bez Skóry I Kości, Pokrojonej W Paski
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
5
Podawać na gorąco z posiekaną natką pietruszki i mżawką Marmitu w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarmiteMarmite
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn