Marinara

Marinara
Marinara wymaga około 1 godzina i 20 minut od początku do końca. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pomidor, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 82%, co jest niesamowite. Spróbuj Sos Marinara, Kurczak Marinara, oraz Sos Marinara dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: wyposażenie specjalne: blender zanurzeniowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
2
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu na średnim ogniu do granicy palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodaj cebulę, seler i marchew, gotowanie, aż cebula zmiękną. Następnie spłucz patelnię winem, mieszając i skrobając dno patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodaj konserwy i świeże pomidory i czosnek, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
5
Następnie dodaj bazylii, tymianek, oregano, sos Worcestershire i sól i pieprz do smaku, zmniejszyć ogień do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez kolejne 20 do 25 protokół. Pulsuj za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego, aż do uzyskania pół gładkości, mieszając przez cały proces.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia64
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn