Marian ' s Pikantny warzywny budyń chlebowy

Marian ' s Pikantny warzywny budyń chlebowy
Marian ' s Savory Vegetable Bread budyń wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka chleba ciabatta, musztarda dijon, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Budyń Chlebowy, Pikantna Zapiekanka Z Budyniem Chlebowym, oraz Pikantny Budyń Chlebowy Z Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Wyjąć i wyrzucić żeberka z boczniaka szwajcarskiego. Spłukać zimną wodą, odcedzić i grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
Ryż CANILLA® Extra Long GrainRyż CANILLA® Extra Long Grain
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
3
W dużej misce ubić jajka i kolejne 4 składniki. wymieszać z chlebem i połową sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Podsmażyć grzyby i następne 3 składniki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 8 minut. Wymieszać w szwajcarskim chard, i podsmażyć 2 protokół. Złożyć mieszaninę warzywną do mieszaniny jaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Posypać pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
7
Piec w 350 przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Odstawić 5 minut.
9
Okra-zapiekanka z pomidorów: Pomiń grzyby i chard szwajcarski. Zastąp rozdrobniony ser Monterey Jack na parmezan, 1 1/2 łyżeczki. Przyprawa Cajun do soli i zielona papryka do czerwonej papryki. Zmniejszyć pieprz do 1/2 łyżeczki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w Kroku 2, dodając 2 łyżki. posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem i 2 średnie pomidory, posiekane, z chlebem. Postępować zgodnie z przepisem, sauting 2 filiżanki pokrojone okra z cebulą 8 do 10 minut w kroku
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Zwyczajna, świeża, PłaskaPietruszka Zwyczajna, świeża, Płaska
Ser Monterey JackSer Monterey Jack
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn