Marian ' s Pikantny warzywny budyń chlebowy
Marian ' s Savory Vegetable Bread budyń wymaga z grubsza 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 298 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka chleba ciabatta, musztarda dijon, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny Budyń Chlebowy, Pikantna Zapiekanka Z Budyniem Chlebowym, oraz Pikantny Budyń Chlebowy Z Dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć i wyrzucić żeberka z boczniaka szwajcarskiego. Spłukać zimną wodą, odcedzić i grubo posiekać.
W dużej misce ubić jajka i kolejne 4 składniki. wymieszać z chlebem i połową sera.
Podsmażyć grzyby i następne 3 składniki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 8 minut. Wymieszać w szwajcarskim chard, i podsmażyć 2 protokół. Złożyć mieszaninę warzywną do mieszaniny jaj.
Wlać do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali.
Posypać pozostałym serem.
Piec w 350 przez 35 do 40 minut lub do środka jest ustawiony.
Okra-zapiekanka z pomidorów: Pomiń grzyby i chard szwajcarski. Zastąp rozdrobniony ser Monterey Jack na parmezan, 1 1/2 łyżeczki. Przyprawa Cajun do soli i zielona papryka do czerwonej papryki. Zmniejszyć pieprz do 1/2 łyżeczki. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami w Kroku 2, dodając 2 łyżki. posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem i 2 średnie pomidory, posiekane, z chlebem. Postępować zgodnie z przepisem, sauting 2 filiżanki pokrojone okra z cebulą 8 do 10 minut w kroku