Margarita Slush
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.32 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 15 minut. Jeśli masz napój gazowany cytrynowo-limonkowy, koncentrat margarity, sól margarity i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Margarita Żurawinowa, Mango Margarita Slush, oraz Mrożona Margarita Slush dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, połączyć koncentrat margarita, tequila i sok z limonki; dobrze wymieszać.
Rozprowadzić mieszaninę w 8-calowym kwadratowym (2-kwartowym) szklanym naczyniu do pieczenia. Zamrozić co najmniej 5 godzin lub do momentu ustawienia.
Aby służyć, uruchomić wapno klina wokół krawędzi każdej szklanki; zanurzyć w soli margarita. Do każdego napoju łyżka 2/3 szklanki mrożonej mieszaniny do szkła; wlać 1/4 szklanki napoju gazowanego na górze.