Margarita Rabarbarowo-Truskawkowa
Margarita rabarbarowo-truskawkowa może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 274 kalorie, 3G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 188 fanów. Jeśli masz syrop rabarbarowo-truskawkowy, Bittersy pomarańczowe, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Truskawkowo-Rabarbarowa Margarita, Ciasto truskawkowo-rabarbarowe jogurtowe z sosem truskawkowo-rabarbarowym rumowym, oraz Margaritas rabarbar {aka "Farmgirl Margarita"} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać rabarbar, truskawki, wodę i cukier do średniego rondla i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Niech gotować na wolnym ogniu, aż rabarbar rozpadnie się na pasma, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do miski, ostudzić. Wyrzucić ciała stałe (lub zarezerwować do innego użytku).
Wymieszaj syrop rabarbarowy, limonkę, Cointreau, tequilę i Bittersy w zamykanym słoiku lub dzbanku.
Podawać natychmiast nad lodem, z truskawkowym dekorowaniem po stronie szklanki, w razie potrzeby, lub schłodzić mieszaninę (bez lodu) do 5 godzin w lodówce. Ponownie wymieszać i podawać na lodzie.