Margarita Grouper Filety

Margarita Grouper Filety
Margarita Grouper filety wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 196 kalorii, 33g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Sprawdza się jako raczej tanie danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz olej roślinny, ząbek czosnku, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać tequilę, można śledzić to danie główne z Tequila-Ciastka Z Cukrem Limonkowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 63%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grouper filety z cytrusowo-Koprowym smakiem, Grillowane filety z Groupera z salsą kreolską, oraz Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati.

Instrukcje

1
Filety umieścić w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali i posypać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
Połącz 1/2 łyżeczki soli, kolendra, i następne 7 składników (kolendra przez ząbek czosnku)w blenderze lub robocie kuchennym, i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
KolendraKolendra
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszankę kolendry na filety, i włączyć do herbu. Marynować w lodówce 30 minut, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
4
Przygotuj grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć rybę z naczynia; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
6
Umieść rybę na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem; grilluj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Udekorować ryby posiekanym szczypiorkiem i klinami limonki, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
SzczypiorekSzczypiorek
RybyRyby
8
Uwaga: gotowane filety Przechowywać w lodówce do 1 dnia.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować, to wino FitVine Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
FitVine Wino Pinot Grigio
FitVine Wino Pinot Grigio
To lekko wytrawne białe wino ma jasny kolor. Jest czysty, chrupiący, świetnie smakuje z nutami kwiatowymi na nosie i smakami zielonego jabłka i nutą cytrusów. Wykończenie jest świeże.Ciesz się wieczorem bez poświęcania jutra.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn