Marchewkowy Sos Sałatkowy Miso

Marchewkowy Sos Sałatkowy Miso
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marchew Miso sos sałatkowy może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 21 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 40. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jeśli masz olej z krokosza barwierskiego, imbir, miso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest dobre. Spróbuj Sałatka Marchewkowa Z Białym Sosem Miso, Sałatka marchewkowa z sosem Miso-cytrynowym, oraz Sałatka z groszku śnieżnego i marchwi z sosem Miso-tamari dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj sok z marchwi w dużym, szerokim garnku na średnim ogniu, często mieszając, aż zmniejszy się do 1/3 szklanki, 25 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MarchwiSok Z Marchwi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać do małej miseczki i ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Ubij imbir, miso, ocet i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ImbirImbir
MisoMiso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Make ahead: do 2 tygodni, schłodzone.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia6
Magazyn