Marchewki Czerwone-Miso-Glazurowane
Marchew z Czerwonym Miso może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś marchew, szalotki, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Miso-glazurowany groszek i marchew, Miso Glazed Groszek I Marchew Przepis, oraz Miso Miód Glazurowany Cała Pieczona Marchewka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą, blanszować marchewki, aż ledwo chrupiące-miękkie, o 2 protokół.
W średniej patelni do pieczenia ustawionej nad palnikiem rozgrzać olej.
Dodać marchewki i gotować na dużym ogniu, mieszając raz, aż lekko rumiane w miejscach, o 5 protokół. W międzyczasie w małej misce wymieszaj miso z masłem, brązowym cukrem i połową szalotki, aby utworzyć pastę.
Dodać masło miso do marchewki i wrzucić, aż pokryte.
Marchewkę pieczemy przez około 20 minut, mieszając raz, aż stanie się miękka i zeszklona. Wymieszać w pozostałych szalotki.
Marchew przełożyć do miski i podawać.