Marchewka z kiełbasą i rozmarynem
Marchewka z kiełbasą i rozmarynem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, pietruszka z płaskim liściem, kiełbaski i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew Rozmarynowa, Marchew Rozmarynowa, oraz Marchewka glazurowana z rozmarynem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować marchewki na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 7 protokół.
Marchew odcedzić w durszlaku.
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać mięso kiełbasy i gotować na umiarkowanym ogniu, łamanie mięsa drewnianą łyżką, aż Nie różowy pozostaje, o 4 protokół.
Dodać posiekaną cebulę i rozmaryn i gotować na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 6 protokół. Wymieszać z marchewką i gotować do ogrzania. Wymieszać z rozcieńczoną pastą pomidorową i doprawić solą i pieprzem.
Zdjąć z ognia, wymieszać natkę pietruszki i podawać.