Marchewka szkliwiona cynamonem i pomarańczą
Cynamon i pomarańcza Glazurowana marchewka to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 169 kalorii. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wielkanoc będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 33 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz zmielony cynamon, cukier, marchewkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Spróbuj Marchew Z Miodem I Cynamonem, Marchew Pomarańczowo-Glazurowana, oraz Marchewka Pomarańczowa Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Marchew włożyć do dużego garnka i przykryć osoloną wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż lekko miękkie, o 5 protokół.
Ubij masło, sok pomarańczowy, brązowy cukier, biały cukier i cynamon razem w dużej misce, aż cukry się rozpuszczą.
Dodaj marchew do mieszaniny glazury; wrzucić do herbu.
Przenieś marchew i glazurę do naczynia do pieczenia 1-ćwiartkowego.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż marchew będzie miękka, 15 do 20 minut.