Marchewka Sherry z imbirem
Marchewka Sherry z imbirem może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 147 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pietruszki, marchewki, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Podobne przepisy to Marchew Imbirowo-Rumowa, Marchew Imbir Pomarańczowy, oraz Marchew Z Karmelizowanym Imbirem.
Instrukcje
Marchew obrać, przyciąć końcówki i opłukać. Roztopić masło na patelni o średnicy od 12 do 14 cali na średnim ogniu.
Dodaj marchew w jednej warstwie i włączyć w razie potrzeby, aż rumiane, 8 do 10 protokół.
Dodać imbir, 3 łyżki sherry i 3 łyżki wody; wymieszać, przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, aż marchew będzie miękka-chrupiące do ugryzienia, o 5 protokół. Natkę pietruszki wymieszać i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Ułóż marchewkę na półmisku i równomiernie zeskrobaj mieszaninę imbiru.
Dodaj więcej sherry do smaku.