Marchewka Glazurowana Klonowo-Imbirowa
Marchew Klonowo-imbirowa Glazurowana to bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne przystawka. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 56 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i weź wodę, syrop klonowy, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchewka Glazurowana Klonem, Marchewka Klonowa, oraz Marchewka Glazurowana Klonem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku połącz marchewki, wodę, 2 łyżki masła i imbiru. Przykryj i gotuj przez 10 minut. Gotuj bez przykrycia, 6-8 minut dłużej lub do momentu, gdy marchewki będą chrupiące.
Dodaj syrop, ocet, sól i pieprz. Gotuj przez 5-6 minut, często mieszając lub do zgęstnienia sosu. Dodaj pozostałe masło.
W razie potrzeby udekoruj natką pietruszki.