Marchew Żurawinowa Glazurowana Miodem
Marchew żurawinowa Glazurowana miodem wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 3G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz masło, imbir, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Marchew z miodem, Marchewka Glazurowana Miodem, oraz Marchew Glazurowana miodowo-sojowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Gotować 15 do 20 minut lub aż glazura zgęstnieje i pokrywa tył łyżki.
Tymczasem marchew obrać i pokroić w plasterki o przekątnej 1/4".
Marchew umieścić w dużym rondlu z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować 12 minut lub do miękkości.
Dodaj marchew do mieszanki miód-żurawina; wrzucić dobrze.