Marchew z wiejskim boczkiem
Marchew z boczkiem wiejskim może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 144 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje 42 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 54 minuty. Mieszanka boczku, mocno brązowy cukier, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Kraj Crock Maślane Marchewki , Cracker Barrel Old Country Store Baby Marchewki, oraz Żeberka wieprzowe duszone w soi z marchewką i Rzep dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż chrupiące.
Odcedzić, zastrzegając 1 łyżka kapieli na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok.
Dodaj marchew i następne 3 składniki na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Gotować na średnim ogniu 30 do 35 minut lub aż płyn zredukuje się do glazury i marchewki są miękkie.
Posypać tymiankiem i boczkiem.
Dodać do przodu: obrać i pokroić marchew do jednego dnia do przodu. Przechowywać w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny w lodówce.