Marchew z miodem

Marchew z miodem
Marchew z miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, miód, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marchew MIODOWA, Miód Migdałowy Marchew, oraz Marchewka Glazurowana Miodem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować pierwsze 5 składników w rondlu 2-quart na średnim ogniu, często mieszając, 20 minut lub aż marchew będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; wymieszać miód i pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn