Marchew w sosie chrzanowym
Marchew w sosie chrzanowym może być tylko sos, którego szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pikantną brązową musztardę, szczyptę soli, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone ziemniaki, Pasternak i marchewka z sosem chrzanowym, Chrzan Śmietana Marchew, oraz Chrzan Pieczony Marchew dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż marchewkę w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i pary 6 do 7 minut lub do chrupkiego przetargu. Odstawić i ogrzać.
Połączyć mąkę i 2 łyżki odtłuszczonego mleka, mieszając, aż będzie gładka.
Połączyć mieszaninę mąki, pozostałe 1/4 szklanki plus 2 łyżki mleka, mleko w proszku, i margaryna w małym rondlu, dobrze mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i będzie bąbelkowa.
Wyjąć z ognia; wymieszać z chrzanem, musztardą i solą.
Połączyć marchew i chrzan mieszaniny; wrzucić delikatnie do herbu.