Gulasz Wegański

Gulasz Wegański
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? Wegański gulasz może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 205 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Jeśli masz cebulę, wodę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest doskonałe. Bogaty Brazylijski gulasz wegański z kalafiorem, nerkowcami i gulaszem z mleka kokosowego, Gulasz Wegański, oraz Wegański Gulasz Z Czerwonej Soczewicy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużym garnku na średnim ogniu połącz cebulę, marchew, ziemniaki, pasternak, rzepa, ryż, pieprz, kminek, sól i wodę. Gotować, aż warzywa będą miękkie, około 30 minut, dodając więcej wody, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
PasternakPasternak
PieprzPieprz
RzepaRzepa
KminekKminek
CebulaCebula
WodaWoda
RyżRyż
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn