Marchew Słodko-Kwaśna
Słodko-kwaśna marchewka może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Przepis ten służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz marchewkę, sos sojowy, skrobię kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 4 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marchew słodko-kwaśna, Kapusta słodko-kwaśna i marchew, oraz Słodko-kwaśna fasola i marchew podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce 1 w. wody i marchewki w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 7-9 minut lub do momentu, gdy będzie kruchy.
Dodaj zielony pieprz. Przykryć i gotować 3 minuty dłużej lub do miękkości.
Odcedź ananasa, rezerwując sok; dodaj wystarczającą ilość wody do soku, aby odmierzyć 3/4 szklanki. Odstawić ananasa. W dużym rondlu połączyć cukier, skrobię kukurydzianą i sól. Wymieszaj mieszaninę soku ananasowego, octu i sosu sojowego, aż będzie gładka. Doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia i bąbelkowania. Wymieszać z marchewką i ananasem; podgrzać.