Marchew Dijon Glazurowana

Marchew Dijon Glazurowana
Glazurowana marchew Dijon może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 4. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 141 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz małe marchewki, sól, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Marchew z niskotłuszczowym Dijon Vinaigrette, Cherry Dijon-Szynka Glazurowana, oraz Dijon-Glazurowana Szynka Pieczona dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew umieścić w rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu do miękkości, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i przenieść marchew do naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
3
Rozgrzać masło w tym samym rondlu na średnim ogniu; dodać brązowy cukier, musztardę, imbir i sól. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MusztardaMusztarda
MasłoMasło
ImbirImbir
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Polać marchewki sosem; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SOSSOS

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn