Marchew Balsamiczna

Marchew Balsamiczna
Marchew balsamiczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, oliwę z oliwek, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marchew Miodowo-Balsamiczna, Prażona Marchewka Balsamiczna, oraz Prażona Marchewka Balsamiczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Marchew umieścić w dużym rondlu; dodać wodę i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić; włożyć marchewkę do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Połącz ocet i pozostałe 5 składników w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką do drutu; Dodaj do marchewki. Gotować na średnim ogniu 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn