Manicotti z dynią i kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Manicotti z dyni i kiełbasy. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jeśli masz pieprz, manicotti makaron muszle, dynia, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Kiełbasa Manicotti, Kiełbasa Manicotti, oraz Kiełbasa Ser Manicotti.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. gotować i odsączyć skorupy makaronu zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, przy użyciu minimalnego czasu gotowania. Tymczasem, w 12-calowej patelni, gotować kiełbasę, czosnek i 1 łyżka posiekanej szałwii na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż kiełbasa nie jest już różowy; odcedzić.
W średniej misce ubić jajko. Wymieszać z serem ricotta, dynią, parmezanem, pieprzem, 1 szklanką włoskiego sera, pozostałą 1 łyżką posiekanej szałwii i kiełbasą.
Rozprowadź 1 szklankę sosu Alfredo w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 13x9 cali (3-quart). Skorupki makaronu napełnij mieszanką kiełbas. Ułóż nadziewane muszle na sosie w naczyniu.
Pozostałe 2 szklanki sosu nalać równomiernie na skorupki.
Przykryć; piec 30 do 35 minut lub do gorąca. Odsłoń; wierzch z pozostałym 1 szklanką włoskiego sera.
Piec od 5 do 10 minut dłużej lub do rozpuszczenia sera.