Manhattan Mousse
Manhattan Mousse to bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 771 kalorii. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, jajka i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Manhattan, Manhattan, oraz Manhattan.
Instrukcje
W małej misce wlać wermut na suszone wiśnie, aby ponownie nawodnić. Maceratować przez 30 minut lub do momentu, gdy wiśnie będą pulchne. W międzyczasie, za pomocą podwójnego kotła, stopić czekoladę i masło razem.
Wyjąć roztopioną czekoladę z ognia i wymieszać z whisky.
W osobnej misce ubijamy żółtka, następnie powoli dodajemy do roztopionej czekolady. W dużej misce ubij białka na sztywne szczyty.
1/3 białek ubijamy do czekolady, a resztę delikatnie składamy.
Wlać do 4 pojedynczych dań i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny.
Wyjmij naczynia z lodówki, polej macerowanymi wiśniami i podawaj.