Mango Musztarda Łosoś

Mango Musztarda Łosoś
Potrzebujesz danie główne bez nabiału i pescatarian? Łosoś musztardowy z Mango może być super przepisem do wypróbowania. Za 4,37 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis zawiera 4 porcje z 390 kalorii, 36g białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz pod ręką musztardę mieloną w kamieniu, olej z pestek winogron, mango i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango, możesz podążać za tym daniem głównym z Bułeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 90%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony Musztardowy łosoś czosnkowy z sosem miodowo-musztardowym, Sekretny Składnik (Chutney Z Mango): Łosoś Mango "Tandoori" , oraz Mango-Mustard Crock Pot Wings #10daysoftailgate dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zmiksuj mango i musztardę w blenderze i przenieś mieszaninę do płytkiego pojemnika, takiego jak talerz do ciasta. Dopraw łososia solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Rozgrzej olej z pestek winogron na średnim ogniu na dużej patelni. Zanurz łososia w mieszance mango / musztardy i posmaruj bułką tartą. Kiedy olej zacznie migotać, smaż łososia, pozostawiając go w spokoju przez pierwsze 4 minuty, aby przyprawy wkomponowały się w powierzchnię ryby i aby proces karmelizacji zaczął zapobiegać "odklejaniu się" powłoki. Kiedy zobaczysz, że krawędzie zaczynają się złocić, Odwróć filety i ugotuj drugą stronę w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Zdjąć z ognia i odstawić do przeniesienia gotować lub w razie potrzeby wykończyć w piekarniku nagrzanym do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Przełóż do naczynia do serwowania i posyp natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe

Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Sauvignon Blanc

Łosoś działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Chardonnay i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Maison L ' envoye Attache Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Maison L ' Envoye Attache Pinot Noir
Redolent boysenberry i minerał na nosie, który łączy goździk, leśną podłogę, colę, subtelny czarny pieprz i tostowe nuty dębu na podniebieniu. Mile widziana kwasowość podnosi i rozszerza smaki poprzez długie, jedwabiste wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia93
Magazyn