Mango Macadamia Crisp
Need a deser wegetariański? Mango Macadamia Crisp może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 277 kalorii. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz granulowany cukier, masło, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Chrupiące Mango Ze Skórką Z Orzechów Makadamia, Gruszka chrupiąca z polewą Makadamia, oraz Chrupiące jabłko ze słodkim imbirem i orzechami Macadamia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1/4 szklanki cukru granulowanego i skrobi kukurydzianej, dobrze mieszając trzepaczką.
Dodaj mango, sok, i 2 łyżeczki roztopionego masła, i wrzucić delikatnie połączyć.
Umieścić mieszaninę mango w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Aby przygotować polewę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Połączyć mąkę, 3 łyżki cukru granulowanego, brązowy cukier i imbir, dobrze mieszając.
Pokroić w 3 łyżki masła blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Wymieszać z orzechami.
Mieszankę mąki posypać równomiernie mieszaniną mango.
Piec w 400 przez 40 minut lub aż zbrązowieje.