Mango i Mozzarella: włoski klasyk z tropikalnym akcentem
Przepis Mango i Mozzarella: włoski klasyk z tropikalnym akcentem jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 98 centów za porcję. Jeśli masz liście radicchio, ocet balsamiczny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klasyczne włoskie Panini z Prosciutto i świeżą mozzarellą, Sałatka z jarmużu z tropikalnym akcentem, oraz Tropical 7 Layer Twist Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksować posiekaną bazylię, olej i ocet w robocie kuchennym lub blenderze, aż bazylia zostanie w większości puree. Doprawić solą i pieprzem.
Nakładają radicchio, mango, mozzarella i liście bazylii na talerzach.
Skropić winegretem i podawać, przechodząc dodatkowy winegret z boku.