Mango i borówki Pawłów
Mango i jagodowe Pawłowy mogą być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz łyżkę soku z cytryny, śmietany, białka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Jagodowo-Mango Sałatka mieszana z jagodowo-Guava Vinaigrette, Mango-Brukowiec Jagodowy, oraz Blueberry & Mango Śniadanie.
Instrukcje
Wyłożyć dużą blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub folią. W dużej misce ubij białka ze średnią prędkością, aż uformują się miękkie szczyty. Ubij w drobnym cukrze, łyżkę stołową na raz i kontynuuj ubijanie, aż beza będzie gruba, błyszcząca i sztywna. Szybko ubić 2 łyżeczki soku z cytryny, skrobi kukurydzianej i wanilii. Łyżka bezy do 6 równomiernie rozmieszczonych kopców na arkuszu wyłożonym pergaminem. Korzystając z końcówki łyżki, zrób studnię w każdej bezie.
Piec bezy przez 5 minut, lub do lekko wyschnięcia i ustawić. Zmniejsz temperaturę do 22
Piec przez 1 godzinę. Wyłącz piekarnik i pozostaw bezy w piekarniku na godzinę z zamkniętymi drzwiami piekarnika. Bezy powinny być idealnie białe i chrupiące na zewnątrz, ale żujące w środku.
Wrzucić plastry mango i jagody z pozostałym 1 łyżeczką soku z cytryny i posypać drobnym cukrem w razie potrzeby. Ustaw bezy na talerzach deserowych. Na bezy ubijamy śmietanę i łyżkę. Wymieszać z plasterkami mango i jagodami, przesiać cukier na wierzch i podawać od razu.