Mang Tomas (Filipiński Sos Z Wątróbki Wieprzowej)

Mang Tomas (Filipiński Sos Z Wątróbki Wieprzowej)
Mang Tomas (Filipiński sos z wątróbki wieprzowej) jest bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 133 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, ocet, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Adobo wieprzowe z sosem wątróbkowym, Jak gotować: Adobo wieprzowe z sosem wątrobowym, oraz Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka).

Instrukcje

1
Umieścić wątrobę w worku robota kuchennego. Pulse aż posiekane na drobną pastę, zatrzymując się zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
3
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
4
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
5
Dodać pastę z wątroby i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
6
Dodać ocet i cukier i mieszać, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z wodą i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w bułce tartej, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
7
SOS Puree blenderem zanurzeniowym lub przełożyć do zwykłego blendera i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Pozostaw do ostygnięcia i podawaj lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawSos
Magazyn