Mang Tomas (Filipiński Sos Z Wątróbki Wieprzowej)

Mang Tomas (Filipiński Sos Z Wątróbki Wieprzowej)
Mang Tomas (Filipiński sos z wątróbki wieprzowej) jest bezmleczne SOS. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 133 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz czosnek, ocet, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Adobo wieprzowe z sosem wątróbkowym, Jak gotować: Adobo wieprzowe z sosem wątrobowym, oraz Wieprzowina Patatim (Filipińsko-Chińska Duszona Noga Wieprzowa / Golonka).

Instrukcje

1
Umieścić wątrobę w worku robota kuchennego. Pulse aż posiekane na drobną pastę, zatrzymując się zeskrobać w dół boki miski w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać cebulę i gotować, aż zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
5
Dodać pastę z wątroby i wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
6
Dodać ocet i cukier i mieszać, aż cukier się rozpuści. Wymieszać z wodą i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać w bułce tartej, zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
SOS Puree blenderem zanurzeniowym lub przełożyć do zwykłego blendera i zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blender ZanurzeniowyBlender Zanurzeniowy
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Pozostaw do ostygnięcia i podawaj lub przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia49
Rodzaje PotrawSos
Magazyn