MandelBread
MandelBread to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 72 porcjami. Jedna porcja zawiera 54 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką cukier, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Mandelbread, oraz Czekolada Chip Mandelbread dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić jajka i 1 szklankę cukru razem w mikserze do wymieszania, dodać sól i 1/4 szklanki oleju i ponownie wymieszać, aż do wymieszania.
Połączyć 1/4 szklanki mąki i migdałów, podrzucając aż pokryte.
Dodać resztę mieszanki mąki do mieszanki jaj na przemian z pozostałymi 3/4 szklanki oleju, zaczynając i kończąc na suchych składnikach. Wymieszaj ekstrakty i migdały, aż dobrze się wymieszają.
Podziel na osiem porcji i uformuj każdą na porcje o wymiarach 8 x 3 cale na lekko nasmarowanych arkuszach ciastek.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 25 minut lub do lekko zarumienione.
Pokrój każdą kłódkę po przekątnej na plasterki 1/2 cala i umieść plasterki po bokach.
Piec ponownie w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez około pięć minut.
Wyjąć do stojaków z drutu i ostudzić. Można posypać cukrem przed pieczeniem.