Manchego, zioła i suszone na słońcu bułeczki z pomidorami
Manchego, zioła i suszone na słońcu bułeczki z pomidorami mogą być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Ten poranny posiłek ma 216 kalorii, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka maślanki, gotowych do użycia suszonych pomidorów, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w dużej misce, mieszając trzepaczką.
Pokroić na maśle blenderem do ciast lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę. Wymieszać z serem, pomidorami i bazylią.
Dodać maślankę i białka, mieszając tylko do wilgotnego.
Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; lekko zagnieść 4 razy posmarowanymi mąką rękami. Pat ciasto w 8-calowe koło na blasze pokrytej sprayem do pieczenia.
Ciasto pokroić na 8 klinów, kroić w, ale nie przez ciasto. Wierzch ciasta lekko posmarować sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 425 przez 15 minut lub aż bułeczki będą złote.