Mallorredus z nasionami kopru włoskiego i świeżymi pomidorami
Mallorredus z nasionami kopru włoskiego i świeżymi pomidorami to bezmleczne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz płatki chili, czosnek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Mafaldine z prażonymi pomidorami, Robiolą i pokruszonymi nasionami kopru włoskiego, Pieczona Marchewka Z Nasionami Kopru Włoskiego, oraz Krewetki szafranowe z nasionami kopru włoskiego.
Instrukcje
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać olej, aż do palenia.
Dodaj szalotki i czosnek i saute 1 minutę, aż światło złoty kolor.
Dodaj pomidory, nasiona kopru włoskiego, płatki chili, sól i wrzuć, aż pomidory zaczną się rozkładać, około 7 do 8 minut.
Tymczasem, gotować makaron do miękkości, ale firma, o 6 do 8 protokół.
Odcedzić i wrzucić patelnię z pomidorami. Wrzucić, aż dobrze pokryte i posypać mocno serem.