Chrupiące Filety Rybne Herbed
Chrupiące filety z ryb Herbed może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 303 kalorie. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,66 zł za porcję. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz liście majeranku, bułkę tartą panko, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Filety Rybne Herbed, Filety rybne z sosem tatarskim Herbed, oraz Chrupiące Filety Rybne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ryby dobrze suszyć na papierowych ręcznikach. W płytkim naczyniu, ubić jajka widelcem lub wire trzepaczką, aż dobrze wymieszane. W innym płytkim naczyniu wymieszaj bułkę tartą, skórkę cytryny, majeranek, sól i pieprz.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 2 łyżki oleju na średnim ogniu. Ryby zanurzyć w jajach, a następnie dobrze pokryć mieszanką okruchów.
Dodać około połowy ryby w jednej warstwie do oleju. Gotować 3 do 4 minut, ostrożnie obracając raz, aż Na zewnątrz jest rumiane i chrupiące i ryby płatki łatwo widelcem.
Usuń gotowane ryby z patelni na talerz; przykryć, aby utrzymać ciepło. Powtórzyć z pozostałym olejem i rybą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.