Slow-Cooker Chicken - Vegetable Chowder może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 5 porcji z 215 kalorii, 22g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, wodę, udka z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 40 minut. 157 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej, Slow Cooker Chicken And Corn Chowder, oraz Slow Cooker Chicken And Corn Chowder.
Instrukcje
1
W 3-do 4-quart powolnej kuchence, wymieszać kurczaka, marchew, grzyby, cebula, woda, czosnek w proszku, tymianek i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Grzyby
Marchew
Cały Kurczak
Bulion
Cebula
Tymianek
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Przykryć; gotować na małym ogniu 7 do 9 godzin.
3
Około 35 minut przed podaniem odtłuścić tłuszcz z powolnej kuchenki. W małej misce ubić zupę, mleko i mąkę trzepaczką do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Mleko
Zupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
Trzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Dodać mieszaninę zupy i brokuły do mieszanki kurczaka. Przykryć; gotować na małym ogniu ustawienie 30 minut dłużej lub aż brokuły będzie miękkie.