Malinowy Tort Lodowy
Malinowy tort lodowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisem na deser. Ten przepis służy 15 i kosztuje 98 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Mieszanka ciężkiej śmietany do ubijania, maliny, krakersy graham i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Malinowy Tort Lodowy, Pop-Art Malinowy Tort Lodowy, oraz Ciasto Czekoladowo-Malinowo-Lodowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać okruchy wafli graham cracker, masło i brązowy cukier, aż dobrze połączone. Odstawić 1/4 szklanki tej mieszanki do polewy i naciśnij resztę do jednego 9x13 cala patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 minut. Odstawić do ostygnięcia.
Rozpuścić żelatynę malin we wrzącej wodzie i dodać zamrożone maliny, mieszając do rozpuszczenia. Schłodzić do częściowego osadzenia i rozprowadzić na bazie wafli.
Roztopić pianki z mlekiem. Gdy ostygnie, złóż bitą śmietanę i rozprowadź na mieszance malin.
Posypać pozostałymi okruchami. Schłodzić przez 3-4 godziny przed podaniem.